Articulo prensa de Bonrepòs i Mirambell

 

028

En altres ocasions vos hem dut a esta pagina a Miguel Angel Rodríguez Navarro, nascut a Bonrepòs i Mirambell, per els seus reptes i desafiaments en bicicleta, en el seu afany d’aconseguir fons per a la investigació per a la lluita contra d’infermetat del Crohn i la colitis ulcerosa, en un homenatge a s’ha mare que va patir durant molts anys aquesta infermetat… doncs este quart repte es molt especial donat que es realitza al seu poble, Bonrepòs i Mirambell i amb el seu germà, Rubèn Rodríguez d’Alcalde… es un honor tindre un esportista d’aquest nivell a Bonrepòs i Mirambell.

Hui s’ha realitzat la presentació del repte a la Diputació, amb la presencia Mª Jose Amigó, Vicepresidenta de la Diputació, veïna i regidora de Bonrepòs i Mirambell, amb Isabel Garcia, Diputada d’Esports, amb Rubèn Rodríguez, Alcalde de Bonrepòs i Mirambell, amb Joaquin Ponce, Secretari de Accu-Valencia i el gran protagonista l’ultrafondista Miguel Angel Rodríguez Navarro.

Enguany el repte esta dividit en dos parts, la primera començarà el 13 de maig, a les 6 de la matinada, on eixirà des de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, fins a la localitat malaguenya de Fuengirola parant només per a les assistències tècniques i menjars, i posteriorment, en Bonrepòs i Mirambell, farà un esforç final que suposa 24 hores de carrera en corró que és “el més dur psicològica i físicament.

Esta entrada fue publicada en articulos. Guarda el enlace permanente.